Uplynulý víkend měl na pořadu další kolo Zimní nohejbalové ligy, která se koná tradičně v tělocvičně TJ Sviadnov. Tentokráte se ve skupině A sešly hned tři týmy z první čtyřky úvodního turnaje, a to Rychvald, Skleník a Kvardi, doplněni ještě Knedlíkem. Z postupu se po vyrovnaných bojích radoval Skleník a Kvardi, zatímco vítěz minulého turnaje Rychvald, se společně s Knedlíkem musel tentokrát spokojit pouze s bojem o 5. až 8. místo.

Ve skupině B se do semifinále probojoval tým Pod Šimlem, který doprovodili Hoďáci, zatímco Nová Dědina a finalista prvního turnaje Fazoli, spadli do dolního pavouka play-off.

V semifinálových bojích si nejprve Skleník poradil s Hoďáky, aby následně Kvardi porazili tým Pod Šimlem. Kvardi pak své snažení dotáhli až do vítězného konce, když ve finále pokořili Skleník. Třetí místo obsadil domácí celek Pod Šimlem, který porazil Hoďáky.
V boji o páté místo uspěli Fazoli nad Novou Dědinou. Sedmý překvapivě skončil Rychvald, když zdolali Knedlík.

Pořadí ligy po dvou turnajích: 1. Kvardi 68 bodů, 2. Skleník 65, 3. – 4. Rychvald a Fazoli 59, 5. Pod Šimlem 56, 6. Hoďáci 44, 7. Nová Dědina 41, 8. Knedlík 38.

(raš)