Pilotní testování nové výukové metody proběhlo na středních školách elektrotechnických v Havířově a v Ostravě a studenti si výuku opravdu užili. Hlavně ti, kteří uspěli a vybudovali úspěšné firmy.

Samozřejmě mnoho studentských firem neuspělo a řada studentů zažila svůj první životní krach, naštěstí jen virtuální. Slavnostní vyhlášení nejlepších firem proběhlo v atraktivním prostředí hotelu Marlene v Kysuckých Beskydech a studenti si při něm za odměnu vyzkoušeli skutečný outdoorový manažerký trénink.

Hra se již testovala také na akademické půdě a zahráli si ji studenti Žilinské univerzity a Vysoké školy báňské. Další možnost si nanečisto vyzkoušet podnikání a zahrát si simulační hru Market Hero 2 měli opět vysokoškoláci a podnikatelé v průběhu června v podnikatelském inkubátoru Steel It v Třinci a na Vysoké škole báňské v Ostravě.

„Projekt realizuje Institut EuroSchola jakožto provozovatel podnikatelského inkubátoru Steel It v Třinci. Hlavní zahraničním partnerem je Vědecko-technologický park Žilina. O hru je velký zájem a v příštím školním roce se bude hrát na několika středních i vysokých školách," řekl Michal Banot z podnikatelského inkubátoru Steel It.