Týká se to i zákaznického centra v Ostravě v Nádražní ulici, v Karviné nedaleko Slezské univerzity, v Opavě v Krnovské ulici, ve Frýdku-Místku nedaleko obchodního centra Frýda a v Novém Jičíně na dohled od OC Tabačka. Informoval o tom mluvčí Skupiny ČEZ Vladislav Sobol.

V zákaznických centrech mohou lidé uzavřít či změnit smlouvu na odběr elektřiny a plynu, ale také objednat chytrý termostat, instalaci střešní fotovoltaické elektrárny nebo se ohledně elektřiny a tepla jen poradit. V Ostravě se provozní doba prodloužila v úterý a ve čtvrtek o dvě hodiny do 18 hodin, v pondělí a ve středu o hodinu do 18 hodin, v pátek o hodinu do 17 hodin.

V Karviné, Opavě, ve Frýdku-Místku a Novém Jičíně se prodloužila otevírací doba v úterý a ve čtvrtek o hodinu do 17 hodin. „Přestože se postupně zvyšuje počet vyřízených požadavků přes internet, máme stále velký počet zákazníků, kteří preferují osobní kontakt. Proto jsme se rozhodli prodloužit otevírací dobu v našich zákaznických centrech,“ vysvětlil generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

Nová otevírací doba zákaznických center ČEZ v našem kraji:
Ostrava: Pondělí až čtvrtek: 8 až 18 hodin, pátek: 8 až 17 hodin
Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Opava: Pondělí až čtvrtek: 8 až 17 hodin, pátek: 8 až 16 hodin.