Prostorný interiér je rozdělen na tři části. Za zmínku stojí ze dřeva zhotovený vkusný nálevní pult. Jinak vybavení hostince je skoro stejné jako u řady obdobných podniků před rokem 1989. Na toaletách bylo během naši návštěvy čisto.

Dojem z nepříliš lákavého interiéru ve značné míře napraví pestrá nabídka na jídelním lístku a příznivé ceny. Nejdražší pokrmy jsou za 95 korun. Jedná se například o maso tří barev, porce se skládá z vepřového, hovězího a kuřecího masa s oblohou. Segedinský guláš stojí 60 korun. Řada jídel je k mání za 65 korun. Je to španělský ptáček, svíčková na smetaně, hovězí maso s rajskou, hovězí guláš nebo smažený sýr s oblohou. O deset korun dražší je smažený kuřecí řízek s oblohou, kuřecí játra na žampionech s oblohou či smažené tvarůžky s oblohou. Přírodní vepřový řízek s oblohou je k mání za 70 korun.

V Hostinci U Adamců čepují desítku Radegast za 20 korun a dvanáctku téže značky za 23 korun. Donesené pivo mělo správnou míru a chutnalo skvěle.

Závěrečné zhodnocení: prostředí – 3, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 2. (thr)