Symbolicky pak v 11 hodin tak převzal pamětní certifikát, dva kartony piva a dárkový poukaz na skleněný půllitr s vybroušeným vlastním jménem. Michael Carbol ze Zelinkovic se vydal do pivovaru Radegast v doprovodu svých přátel. V nošovickém pivovaru byl poprvé a hned se dočkal nečekané odměny. „Bylo to velké překvapení, nejsem člověk, který by často něco vyhrával. O pivo se samozřejmě podělím s rodinou a přáteli," řekl spokojený Michael Carbol, který měl radost také z dárkového poukazu na skleněný půllitr, na který mu pivovar nechá vygravírovat jeho jméno.

Návštěvnické centrum se připravuje na blížící se závěr roku. „V prosinci registrujeme zvýšený zájem nejen o samotné prohlídky pivovaru, ale i o pivo a další předměty z kolekce Radegast," říká vedoucí Návštěvnického centra Martina Sikorová a dodává, že letos připravil Radegast několik speciálních novinek pro hokejové fanoušky: „Máme v prodeji například sadu 14 skleněných půllitrů, kdy každý z nich nese vypískované logo jednoho extraligového klubu. Stejnou kolekci lze zakoupit i v případě puků."

Návštěvnické centrum je otevřeno každý pracovní den od 9 do 16 hodin. A bude to platit také v lednu a únoru, což byly v roce 2013 měsíce, kdy bylo z technických důvodů zavřeno. „Aktuální informace o prohlídkách i nabídce obchodu během zimní sezony najdou návštěvníci na stránkách www.radegast.cz," uzavřela Martina Sikorová.