Restaurační místnost na nás zapůsobila poněkud strohým dojmem. Bílé stěny zdobí pouze pár obrazů, okenní parapety několik květin. Z nabídky na jídelním lístku nás zaujalo například ohnivé vepřové maso v bramboráku za 95 korun, vepřové medailonky v bramboráku za 110 korun, smažený vepřový řízek za 75 korun, loupežnické vepřové maso s křenem za 90 korun a řízek pana nadlesního, který zahrnuje kuřecí i vepřové maso, za 80 korun.

Grilovaná kuřecí stehna jsou k mání za 90 korun, špagety s nivou a kuřecím masem za 75 korun, kuřecí plněný řízek s jablky a slaninou za 90 korun. Kuřecí směs s kuřecími játry je možno si objednat za 85 korun a za stejnou cenu je i kuřecí čína se žampiony a pórkem a ohnivé kuřecí maso. Klasický smažený sýr se servíruje za 60 korun, smažený sýr se šunkou je o deset korun dražší. Smažené žampiony stojí 55 korun. Specialita Beskydská růže se podává za 110 korun

Český národní nápoj je tam zastoupen dvanáctkou Radegastem za 23 korun a Plzní za 25 korun. Objednané pivo mělo všechny atributy včetně míry v pořádku. Závěrečné zhodnocení jsme provedli takto: prostředí – 2, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 1. (thr)