V restaurační místnosti se zachovaly původní historické stropy, ke kterým moc neladí kožené židle a moderněji pojatý nábytek. Restaurace přesto působí útulně, tento dojem nepokazí ani návštěva toalet.

Po nahlédnutí do jídelního lístku jsme zjistili, že hovězí roštěnka na česneku stojí 149 korun a za stejnou cenu jsou i hovězí nudličky s rokforovou omáčkou, marinované vepřové koleno s pečivem či vepřové medailonky v bramborových plackách přelité zakysanou smetanou a sypané eidamem. Kuřecí nudličky s kysaným zelím a restovanými žampiony se podávají za 119 korun, tatarský biftek s topinkami se servíruje za 199 korun. Za ochutnání jistě stojí i grilované speciality Gril mix za 199 korun či Marcelčino prsíčko za 129 korun. Špagety na olivovém oleji s cherry rajčátky a bazalkou jsou k mání za 99 korun.

Z moučníků nás nejvíc zaujaly smažené jahody v těstíčku s vaječným likérem za 69 korun. Kdo zastává názor, že na žízeň je nejlepší pivo, může si dopřát světlou dvanáctku Krušovice za 28 korun, tmavé pivo téže značky za 24 korun, popřípadě řezané za 25 korun. Donesený mok měl správnou míru a chutnal skvělé. Závěrečné zhodnocení: prostředí – 2, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 1. (thr)