V interiéru se zachovaly původní stropy, vhodnou atmosféru se snaží navodit židle a stoly a také stylové kovové lustry, ke kterým moc neladí hnědý větrák visící ze stropu. Na toaletách během naši návštěvy chybělo mýdlo.

Pro hosty je připravena bohatá nabídka jídel. Biftek z pravé hovězí svíčkové s vejcem stojí 212 korun, roštěná Samuela Wolfa, pojmenována po jednom z vlastníků budovy, 147 korun. Sojové řízečky se podávají za 59 korun, zeleninové rizoto za 75 korun, rybí filé na česneku za 97 korun a za stejnou cenu je i rybí filé na másle.

Přírodní kuřecí prsíčka se šunkou a hermelínem se servírují za 112 korun, smažená drůbeží prsíčka s hermelínem a šunkou za 119 korun, vepřové žebírko se šunkou a vejcem za 102 korun, vepřové nudličky se sýrem a kečupem za 83 korun, smažený vepřový řízek za 85 korun. Nechybí ani těstoviny, například špagety v žampionové omáčce za 75 korun a tradiční speciality jako střapačky se zelím za 69 korun a brynzové halušky za 73 korun.

Kdo dostane chuť na pivo, může si objednat dvanáctku Radegast za 29 korun nebo černé pivo Kozel za 23 korun, popřípadě tmavé Krušovice za stejnou cenu. Donesený mok měl správnou míru.

Závěrečné zhodnocení: prostředí – 2, úroveň obsluhy – 2, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 2. (nevs)