Po nahlédnutí do jídelního lístku nás příjemně překvapily příznivé ceny nabízených pokrmů. Kupříkladu brokolice na másle stojí 48 korun, smažené žampiony 55 korun, smažený hermelín 69 korun, smažený sýr 66 korun, smažený sýr se šunkou 75 korun, smažený květák 49 korun, rybí filé na másle 44 korun, brynzové halušky 55 korun. Za názvem Tajemství šéfkuchaře za 118 korun se skrývá kuřecí maso se šunkou, žampiony a sýrem. Mořská štika Exotika za 85 korun kromě rybího masa zahrnuje sýr, kukuřici a ananas. Vepřové ragú se podává za 92 korun, kuřecí nudličky s ananasem, oříšky, worčestrem a vínem za 88 korun. V nabídce jsou i dětská jídla.

Pro milovníky českého národního nápoje v Godule čepují dvanáctistupňový Radegast za 23 korun, desítku stejné značky za 20 korun, černý Kozel za 20 korun a řezané pivo za 22 korun. Donesené pivo mělo všechny náležitosti včetně míry v pořádku.

Závěrečné zhodnocení: prostředí – 2, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 2, čepované pivo – 1. Celková známka – 2. (thr)