Interiér je rozdělen na dvě části. Zatímco v první je výčep, ve druhé nekuřácká jídelna. Zdejší stylové prostředí působí líbivým dojmem. Dřevěné stěny zdobí paroží a vycpaný tetřev. Z parohů jsou také lustry. Nic se nedá vytknout ani toaletám. Výběr pokrmů by však mohl být větší. Z těch, jež zde nabízejí, zaujme například Pikant papuč pana domácího za 89 korun, což je ve skutečnosti vepřové maso na leču v bramboráku. Střapačky paní domácí stojí 120 korun. Za tímto názvem se skrývají kuřecí prsa se šunkou, sýrem a dvěma bramboráky. Přírodní kuřecí řízek je k mání za 70 korun, přírodní kuřecí řízek na žampionech za 75 korun, plněný kuřecí řízek se šunkou a sýrem za 85 korun. Za stejnou cenu jsou i vepřové nudličky s nivou za 85 korun. Smažený sýr je možno si objednat za 65 korun, ohnivé maso za 69 korun, tři kusy bramboráků za 35 korun. Pro ty, kdo pijí nejraději pivo, v hospůdce čepují dvanáctistupňový Radegast za 20 korun, desítku téže značky za 17 korun, černého Kozla za 18 korun, popřípadě řezané pivo za 19 korun. Donesené pivo mělo všechny atributy, včetně míry, v pořádku. Závěrečné zhodnocení proto dopadlo takto: Prostředí: 1, úroveň obsluhy: 2, kvalita jídla: 1, čepované pivo: 1. Celková známka: 1.