Sídlí v budově pamatující časy minimálně Rakouska-Uherska. Část interiéru podniku zaujímá hospoda, druhá, větší část, slouží jako jídelna, kde se dokonce nachází scéna s pódiem. Stěny do výše přes jeden metr pokrývá nevzhledné dřevěné obložení, bílé stěny by už potřebovaly znova vymalovat. Na toaletách bylo čisto.
Nabídka na jídelním lístku je pestrá, ceny přijatelné. Svíčková je k mání za 90 korun, moravský vrabec za 80 korun, grilované koleno za 55 korun, vepřový guláš s knedlíkem za 70 korun, vepřový guláš s chlebem za 62 korun. Klasický smažený sýr stojí 60 korun, smažený sýr se šunkou 70 korun a smažený sýr na italský způsob 65 korun. Přírodní vepřový řízek na žampionech se podává za 80 korun, ohnivé maso v bramborové kapse za 100 korun.
U Burého si přijdou na své příznivci piva Radegast. Donesené pivo bylo správně načepováno a chutnalo skvělé. Závěrečné zhodnocení jsme provedli takto: prostředí – 3, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 2. (thr)