Vevnitř je možno posedět buď v přízemí, nebo na dřevěném patře, vedou tam schody ze dřeva. Interiér zkrášluje trám u stropu, visí na něm na řetězech čtrnáct keramických hrníčků a džbánků. Výběr jídel je dostatečně pestrý, jednotlivé skupiny pokrmů jsou označeny například jako jídla z kurníku, z kravína, z chlívku či z němé tváře.

Rybí filé na másle stojí 55 korun, bramborák se sýrem 88 korun, smažené žampiony 52 korun, smažený sýr 58 korun, pikantní fazole 62 korun. Smažený květák se podává za 47 korun, hemenex za 48 korun, kuřecí steak s broskví a s uzeným sýrem za 86 korun, smažená brokolice za 57 korun, řecké nudličky za 95 korun. Vepřový steak s chřestem a slaninou je k mání za 105 korun, smažený vepřový kotlet za 69 korun, pečené jelítko s bramborem a zelím za 60 korun. Na nejmladší strávníky je pamatováno dětskými porcemi, označenými jako něco pro mrňouse.

Pivaři si můžou vybrat mezi čepovanou dvanáctkou Radegastem za sympatických 19,50 korun a desítkou stejné značky za 18 korun, popřípadě ochutnat Master. Čtyři deci stojí 25 korun, za stejnou cenu je i řezané pivo Masteru. Donesený mok byl načepován správně. Závěrečné zhodnocení: prostředí – 3, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 2, čepované pivo – 1. Celková známka – 2. (thr)