Interiér je rozdělený chodbou na dvě části. Na levé straně je výčep, vpravo sál, který slouží jako jídelna. Strop je dřevěný, stěny zdobí cep a další doplňky. Nad nálevním pultem visí větev v barvách podzimu.

Z nabídky na jídelním lístku nás zaujalo například vepřové žebírko na pivu zahrnující kromě toho smetanu, žampiony a cibuli. Kuřecí řízek Gordon Bleu se šunkou a sýrem stojí 75 korun. Za stejnou cenu je smažené rybí filé Pangasius s citronem a zeleninovou přízdobou. Pochoutka Harcovianská kopa za 149 korun se honosí přívlastkem specialita kuchyně a skládá se z kuřecích prsíček, vepřové panenky, hovězího steaku, sýrové omáčky se šunkou a žampiony a ze čtyř bramborových placek. Smažený sýr s tatarskou omáčkou a hranolky je k mání za 85 korun. Bramborák sýrák s hermelínem, romadúrem, nivou a eidamem se podává za 85 korun. Nechybí ani regionální jídla, jako čtyři kusy placků z blachy za 55 korun, servírované buď s vaječinou, škvarky, zakysanou smetanou, nebo s cukrem a máslem.

V Harcovu čepují dvanáctku Radegast za 22 korun, desítku stejné značky za 19 korun a černý Kozel za 19 korun. Donesené pivo mělo všechny náležitosti včetně míry v pořádku. Závěrečné zhodnocení: Prostředí – 2, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 1.

MILOŠ THOR