Stylový interiér v historické budově dotváří původní stropy a dřevěné obložení stěn. Zdejší toalety září čistotou.
Po usednutí za stůl zbývá nahlédnout do jídelního lístku a vybrat si něco k jídlu. Ceny pokrmů se pohybují spíše nad sto korunami. Masová směs v bramboráku je k máni za 155 korun, španělský ptáček s rýží za 115 korun, steak z pravé svíčkové za 245 korun. Steak z vepřové kotlety stojí 115 korun, z roštěné 135 korun, z kuřecích prsíček 105 korun, z krůtích prsíček 115 korun.
Ke steakům si lze za příplatek doobjednat několik druhů úprav, například se zeleným pepřem a smetanou, s hříbkovou omáčkou, s listovým špenátem či anglickou slaninou a smaženou cibulí. Smažená kuřecí prsíčka s míchaným zeleninovým salátem se podávají za 125 korun. V nabídce jsou také tři druhy špaget v cenách od 145 do 155 korun.
Pokud někdo z hostů dostane chuť na pivo, může si dopřát buď dvanáctku Radegast za 26 korun, Plzeň za 33 korun, černý Kozel za 24 korun, nealkoholický Birell za 20 korun, popřípadě třetinku piva Frisco za 35 korun. Donesené pivo mělo všechny náležitosti v pořádku včetně míry. Závěrečné zhodnocení: prostředí – 1, úroveň obsluhy – 1, kvalita jídla – 1, čepované pivo – 1. Celková známka – 1. (nevs)