„Jorge C. Manuel pochází z Portugalska a má více než dvacetiletou zkušenost v oblasti produktů péče o zdraví. Pracoval ve významných manažerských pozicích v rámci střední a východní Evropy v uznávaných společnostech. Petr Turoň, který zastával pozici výkonného ředitele Walmarku posledních pět let, zůstává v představenstvu společnosti a zaměří se na posílení finančního a provozního řízení, stejně jako na vedení strategických rozvojových projektů," uvedla mediální zástupkyně společnosti Eva Kijonková.

Podle nového výkonného ředitele má Walmark jedinečné portfolio silných nadregionálních značek s významným růstovým potenciálem a je dobře ukotven na čele atraktivního sektoru doplňků stravy ve střední a východní Evropě. „Jsem velmi rád, že můžu zaujmout tuto pozici a těším se na spolupráci s vrcholovým vedením při další fázi rozvoje Walmarku," dodal nový výkonný ředitel.

Walmark je největším výrobcem a distributorem vitamínů, minerálních látek a doplňků stravy ve střední a východní Evropě. Má vedoucí postavení na trhu v České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku a důležitou pozici zaujímá v Polsku a Pobaltí.