Těmito slovy komentuje své současné počínání na sociálních sítích zpěvačka Tereza Kerndlová, která jinak na instagramu patří mezi příspěvkově aktivnější hvězdy českého showbyznysu.

„Moje finanční pomoc jde na účet velvyslanectví Ukrajiny v ČR. Peníze jdou na nákup obranného materiálu a ten Ukrajina potřebuje nejvíc,“ doplnila Tereza.

Vojtěch Kotek
Herec Vojta Kotek: Za poslední dva tři roky jsem se opravdu hodně změnil

Už před několika dny vystavila na svém profilu ukrajinskou vlajku. „Dnes jsem se probudila do nejčernějšího rána, jaké jsem kdy zažila a myslím, že to samé právě zažívají všichni slušní lidé na celém světě. Na to slova nestačí. Jsem srdcem s Ukrajinou,“ uvedla ve chvíli, kdy celý svět hltal první zprávy o dopadech ruských raket na ukrajinské území.

Nepřímo tak připomíná, že i když má ráda vysoký životní standard, jsou svoboda a mír důležitějšími aspekty lidského bytí.

Tereza Kerndlová je rodačkou z Brna, dcerou jazzového a swingového zpěváka Ladi Kerndla. Nejdříve proslula jako členka kapely Black Milk, vydala se i na úspěšnou sólovou dráhu, kdy mimo jiné reprezentovala Českou republiku v soutěži Eurovision Song Contest.