Michaela Ochotská při návratu do svého rodiště v pondělí 14. prosince dorazila také do nemocnice v Krnově. Po setkání s ředitelem SZZ Krnov Ladislavem Václavcem se vydala na novorozenecké oddělení, aby zde předala milý předvánoční dárek pro miminka. Tři velké krabice plné dětských plen vyrobených z přírodních a obnovitelných materiálů.

Vánoční pečení u vás doma
Čtenáři Deníku pečou o sto šest. Tady jsou jejich vánoční dobroty

„Jako ambasadorka organizace Helpin, o. p. s. už druhým rokem pomáhám potřebným, především maminkám v nouzi, které jsou samoživitelky. Tentokráte moje pomoc směřovala do krnovské nemocnice na novorozenecké oddělení, pro které jsme společně s firmou Kolorky, zajistili dětské pleny právě pro novorozence,“ sdělila Michaela Ochotská.

Zástupcům nemocnice udělala radost milá návštěva i dárek. „Moc děkujeme za skvělý dárek. Plenky se nám samozřejmě hodí, navíc tento druh je skutečně kvalitní,“ sdělil při přebírání daru Josef Lhoťan z dětského oddělení SZZ Krnov.

tipy na vánoční dárky z Beskyd
7 tipů na vánoční dárky z Beskyd: poukazy s platností 2 roky

Organizace Helpin od roku 2020 působí v celém okrese Bruntál Poskytuje služby typu sociální a dluhová poradna nebo rodinná asistence. Provozuje také rodinnou asistenci také pro Moravský Beroun. Hlavním principem této služby je setkávání s klienty v jejich přirozeném prostředí. Cílem je zlepšit jejich rodinnou situaci.