STÁLE MÁTE ŠANCI SE ZÚČASTNIT

Milé ženy a dívky, ale také pyšní partneři krásných dam, posílejte snímky na e-mail: soutez.moravskoslezsky@denik.cz - do předmětu uveďte heslo KOČKA LÉTA.

Aby snímek mohl být zařazen do některého za dalších kol soutěže, je třeba, aby e-mail obsahoval následující údaje soutěžící krásky: jméno, příjmení, věk, povolání, bydliště. Své jméno, příjmení a kontakt na sebe musí zaslat i osoba, která soutěžící přihlašuje.

Hlasování

KOČKA LÉTA 2013
KOLO DRUHÉ

Každý pátek představíme v Deníku účastnice týdenního kola, velké finále se pak uskuteční v posledním srpnovém týdnu.

Hlasovat můžete následně na našich webových stránkách vždy od pátku 13.00 hodin do čtvrtku 13.00 hodin (vždy jednou za 24 hodin), kdy odstartuje nové hlasování dalšího týdenního kola. Anketu tohoto týdne naleznete pod článkem, fotografie dívek v přiložené fotogalerii.

Žena či dívka, která z týdenního kola postoupí do velkého finále a i v něm ji čtenáři pošlou nejvíce hlasů, se může těšit na hodnotný víkendový pobyt pro dvě osoby ve SPA**** Hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích!


Další výherkyně v pořadí získají menší ceny nebo třeba vouchery pro dvě osoby do Squash Centra v Orlové.

*Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží v regionálních Denících. Vydavatel si vyhrazuje právo odmítnout uveřejnění (zařazení do soutěže) fotografií z důvodů: podněcování k rasové nesnášenlivosti, vulgárnosti, ohrožování mravní výchovy, propagace hnutí potlačujících práva a svobody občanů, politických důvodů a i z hlediska obecné cti a důstojnosti fotografovaných osob.

** *Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží v regionálních Denících - více zde.