V místě, kde policie právě vyšetřovala menší autohavárii, se před 9. hodinou stala další nehoda. Do zadní části zpomalujícího kamionu narazil menší nákladní automobil Avia.  Při nárazu byla deformována kabina, ve které zůstal zaklíněný spolujezdec. Hasiči ho museli z vraku vystříhávat.

Na místo přijeli karvinští záchranáři a z Ostravy přiletěl vrtulník záchranné služby. "Záchranáři se muže snažili oživit resuscitací. To se však nepodařilo. Muž utrpěl četná a vážná zranění končetin a hrudníku, kterým i přes snahu našich posádek podlehl," řekl Deníku mluvčí záchranné služby MSK Lukáš Humpl.

Okolnosti nehody se vyšetřují. Doprava v místě je zastavena a vedena objížďkami.

Dopravní policie v místě vyšetřovala drobnou kolizi dvou osobních aut. Řidič passatu měl přejet do protisměru, kde se srazil s audi. Kvůli této nehody měl řidič projíždějícího kamionu zpomalovat, na což nestačil reagovat šestačtyřicetiletý šofér avie naložené stavebním materiálem. Řízení strhl, aby zabránil střetu čelní části svého vozu. To se mu ale nepodařilo a kabina byla při nárazu do zadní části kamionu značně poškozena.

„Polský kamion jel ve směru od Českého Těšína na Karvinou. Při projíždění kolem nehody zpomalil a do něj pak narazila avie. Nehoda je nyní ve vyšetřování. Vyloučena není nepozornost řidiče nebo technická závada na brzdách nákladního vozu. Alkohol byl provedenými dechovými zkouškami vyloučen u všech řidičů," řekla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.