Podle dostupných informací vše začalo v oddělení s pečivem, kde se lidé pohádali kvůli rohlíkům. Někdo ze zákazníků se v hromadě rohlíků začal prohrabovat rukama, na kterých neměl igelitové rukavice. Pečivo, které podle něj nebylo dostatečně měkké, pak házel zpátky.

To se nelíbilo dalším nakupujícím. Nastala vřava, během které padaly i hodně ostré výrazy. Přivolána musela být městská i státní policie. Jejich vozy se zapnutými majáky zůstaly stát v těsné blízkosti obchodu.

„Vše začalo kvůli rohlíkům, které někdo osahal a dal zpátky,“ řekl Deníku na místě jeden z ochránců zákona s tím, že situace je pod kontrolou.

„Může to vypadat dramaticky, ale už je to v klidu,“ řekl. Jen krátce poté k obchodu se zapnutými výstražnými znameními dorazila sanitka. Podle všeho ale její příjezd neměl přímou souvislost s incidentem. S největší pravděpodobností jednoho z přihlížejících postihla slabost a sám si přivolal záchranku. Případ šetří Policie ČR.

David Schmit si u mexických nájemných zabijáků objednal vraždu manželky. Na snímku mexické policie (vpravo) ukazuje místo, kde odhodil kufry s ostatky těla.
Brutální vrah se pokouší dostat z mexického vězení