Díky akci internetových verzí Deníků v Moravskoslezském kraji můžete získat čtyři vstupenky na poslední domácí prvoligové zápasy Baníku v roce 2019, ve kterých slezský klub přivítá dva velké rivaly - SFC Opava a AC Sparta Praha!

Stačí si zakoupit roční členství v Deník Klubu a čtyři vstupenky na zápasy jsou vaše.

Záleží jen na vás, zda si vyberete kvótu čtyř lístků na jedno utkání, nebo budete chtít dva na duel s Opavou a dva na souboj se Spartou. Vstupenky jsou do sektorů určených fanouškům FC Baník Ostrava!

button chci vstupenkyZdroj: redakce

Stronati zve na duel s Opavou:

Zdroj: Youtube

Baník - Opava. Derby, které rozděluje Slezsko

Fotbalovým svátkem v regionu je bez jakýchkoliv diskusí prvoligový souboj dvou slezských klubů – FC Baník Ostrava a SFC Opava. Ten se odehraje na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích v pátek 29. listopadu. Také tentokrát slibuje derby o krále Slezska výbornou podívanou, a hlavně skvělou diváckou kulisu, o kterou se pravidelně starají fanoušci obou klubů.

*Akce platí do vyčerpání kvóty vstupenek (sektor D7).

Připomeňte si atmosféru posledního derby:

Baník – Sparta! Souboj odvěkých rivalů

Vyhrocená a nesmlouvavá bitva na hřišti, ale také souboj hlasivek v hledišti. To jsou už od nepaměti vzájemné zápasy mezi Baníkem Ostrava a pražskou Spartou.

Je symbolické, že právě duel těchto rivalů uzavře podzimní část FORTUNA:LIGY. V posledních zápasech byli úspěšnější hráči Sparty. Zlomí konečně Baník prokletí? Utkání má úřední hrací termín v sobotu 14. prosince. Termín utkání se ale může ještě změnit podle potřeb televize.

*Akce platí do vyčerpání kvóty vstupenek (sektor D7).

Připomeňte si atmosféru posledního duelu:

button chci vstupenkyZdroj: redakce