První kabelkový veletrh v ostravské ČEZ Aréně.

18.29 Tak první Kabelkový veletrh v ostravské ČEZ Aréně je za námi.

Kolik se prodejem kabelek, které nám darovaly čtenářky Deníku i významné osobnosti, podařilo vybrat?

To se dočtete už v sobotním vydání tištěných Deníků Moravskoslezského kraje, kde najdete i reportáž z celé akce.

My už teď můžeme prozradit, že účast byla hojná, Deník od návštěvnic sklidil jen slova chvály a už teď se můžete těšit na další ročník Kabelkového veletrhu, který se uskuteční příští rok. A to je přece za chvíli… ;-)

16.46 - Stále je z čeho vybírat, atmosféra v ČEZ Aréně je úžasná - podívejte se sami na důkaz v naší doplněné fotogalerii.

15.27 - S menší prodlevou se opět hlásíme z ČEZ Arény, odkud již první účastnice odešly - nadšené a obtěžkány i deseti kabelkami, za které zaplaili mnohem méně než za jednu novou v obchodě.

Kabelek je stále dost :) 

Ve fotogalerii naleznete také video zachycující počáteční nákupní atmosféru a video z vystoupení moderátora a zpěváka Vojtěcha Šenkýře.

POZOR DALŠÍ ZMĚNA!!!
Každý kdo si na místě zakoupí Moravskoslezský deník dostane lístky na galavečer, který začíná ve 20. hodin

13.54 - Před ČEZ Arénou se již shlukují první návštěvnice prvního Kabelkového veletrhu Deníku!

Kromě týmu Deníku se na ně těší se na ně těší sympatický moderátor večera, zpěvák Vojtěch Šenkýř a pracovníci nadace Šťastná hvězda.

Celý výtěžek z charitativního veletrhu Deník daruje právě ve spolupráci s Nadačním fondem Šťastná hvězda rodině dvou handicapovaných chlapců z Ostravy Vašíčka a Jarouška.

12.51 - Čas zahájení veletrhu se blíží a my hlásíme další aktuální a důležitou informaci!

Jak jsme již odpověděli slečně na Facebooku

Pokud jste dámy, ještě doma našly kabelku, kterou byste mohly nabídnout do prodeje, můžete tak učinit i dnes v ČEZ Aréně - ale nejpozději do 15. hodiny!!!

11.47 - Vše je nachystáno, připraveno, kabelky jsou naceněny. A my hlásíme první důležitou změnu :)

Některé kousky můžete pořídit už od 20 korun! 

Týmu Deníku dělala při přípravách kulisu hudba z nácviku programu galavečera Miss Princess of the World 2014 - například nejznámější soundtrack Pirátů z Karibiku. 

10.59 - Redaktoři a ostatní pracovníci Deníku už od ranních hodin připravují vše tak, aby až se brány ve 14 hodin otevřou, mohly návštěvnice veletrhu pohodlně vybírat z obrovského množství kabelek, které se Deníku podařilo vybrat.

Redaktoři a ostatní pracovníci Deníku už od ranních hodin připravují vše tak, , mohly návštěvnice veletrhu pohodlně vybírat z obrovského množství kabelek, které se podařilo vybrat.

MALÉ SHRNUTÍ ÚVODEM

Kabelky a zase kabelky. V regionálních redakcích a na sběrných místech se jich sešly téměř dva tisíce včetně těch od významných osobností. K dostání budou za symbolické ceny 30, 50, 70, 100 a 200 korun.

Účastnice veletrhu budou mít šanci ukořistit i nějaký VIP kousek, který věnovala některá z českých celebrit, například Kamila Lafatová, Kristýna Šiřinová, Klára Trojanová, Kateřina Hrachovcová nebo Petra Hapková - více zde.

VIP kabelky

Zbývající VIP kabelky od takových osobností, jakými jsou Blanka Mattragi, Jana Svěrkošová, Heidi Janků, Olga Lounová nebo Eva Pilarová, se budou dražit o půlnoci na afterparty následující po galavečeru Miss Princess of the World 2014 v hotelu Clarion.

Navíc se každý návštěvník veletrhu, který si na místě Kabelkového veletrhu Deníku v ČEZ Aréně zakoupí páteční vydání Moravskoslezského deníku, automaticky zúčastní slosování o lístky na večerní finálový galavečer Miss Princess of the World 2014.

Nejkrásnější dívka světa

MODERÁTOR Kabelkového veletrhu Deníku Vojtěch Šenkýř. Co půlhodinu pak bude moderátor večera, zpěvák Vojtěch Šenkýř (na snímku), losovat čísla šťastných výherců, která obdrželi právě při zakoupení novinového výtisku. Ten, na koho se usměje štěstí, bude u toho, až večer vyhlásí nejkrásnější dívku světa.

Celý výtěžek z charitativního veletrhu darujeme ve spolupráci s Nadačním fondem Šťastná hvězda rodině dvou handicapovaných chlapců z Ostravy Vašíčka a Jarouška.

Peníze poputují na Vašíkovu terapii v lázních, díky které by mohl začít chodit. Cena 28denní léčebné kůry v lázních, kterou nehradí zdravotní pojišťovna, se pohybuje kolem 50 tisíc.