„Byla den předtím večer spatřena v blízkosti vodního toku, příbuzní ji začali hledat, a když byli neúspěšní, oznámili pohřešování policistům," uvedla krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Do pátrání po ženě se po 15. hodině zapojily čtyři hasičské jednotky. „Tělo ženy bylo nalezeno několik set metrů po proudu toku od místa, kde byla naposledy viděna," pokračovala policejní mluvčí.

V neděli odpoledne vyjížděly hasičské jednotky i se záchrannými čluny k dalšímu zásahu na Odersko. Tentokrát společně s policisty pátrají po muži seniorského věku, který se pohyboval v blízkosti řeky Odry.

„Měli jsme na místě také potápěče, ale v současné době je akce přerušena, neboť hladina řeky ještě neklesla a je to nebezpečné," doplnila Soňa Štětínská s tím, že jakmile to podmínky dovolí, pátrání bude pokračovat.

Doposud neúspěšně pátrají policisté i hasiči po seniorovi z obce nedaleko Oder, jehož pohřešování nahlásili v neděli policistům jeho příbuzní.
„Policisté dnes pokračovali v pátrání po březích řeky, zítra pokud voda opadne, vyšlou na místo potápěče," uvedla v pondělí odpoledne redakci Novojičínského deníku službu konající policejní mluvčí Zlatuše Viačková. 

Ilustrační foto
Hledaného muže našli mrtvého v potoce