Diskutovat o budoucnosti kraje v oblastech dopravy, zdravotnictví, školství a chytrého regionu s Ivo Vondrákem a dalšími panelisty přišly do Gongu čtyři desítky důležitých osobnosti regionu zejména z řad podnikatelů, ale i představitelé vysokých škol a zdejších velkých měst.

Role moderátora se ujal Martin Pleva, šéfredaktor Deníku v Moravskoslezském kraji - více zde.

NEPŘEHLÉDNĚTEBěhem diskuze zazněla řada novinek. Právě o nich a dalších zajímavostech z ojedinělé akce bude už zítra -speciální samostatná příloha Deníku - bude součástí pátečního tištěného vydání novin!
Mimo jiné v ní najdete také rozhovor s Ivo Vondrákem, hejtmanem Moravskoslezského kraje.

„Setkání s hejtmany pořádá ve všech krajích v České republice naše vydavatelství Vltava Labe Media. Cílem těchto akcí je propojit představitele kraje a významné regionální osobnosti, které určují směřování našeho regionu, ať už politické, ekonomické či společenské. Všichni tito hosté mají co říci k tématům, kterým se Deník na svých stránkách věnuje a i nadále je bude sledovat,“ uvedl už před začátkem akce Martin Pleva.

Zdroj: Archiv Deníku
Setkání s hejtmanem moravskoslezského kraje Ivo Vondrákem - akce Deníku, kterou uspořádal 28. listopadu 2017 v Multifunkční aule Gong v Dolních Vítkovicích. (zleva) Pavel Rydrych, Ivo Vondrák, Martin Pleva, Jakub Unucka a Stan Kubáček.
Prodloužená Rudná: EIA by měla být do konce týdne!