Studentka střední školy letos v březnu v Suchdolu nad Odrou třinácti ranami nožem usmrtila bývalého přítele (38 let). Umírajícího pak natočila na mobilní telefon. Verdikt není pravomocný. Obžalovaná i žalobce si ponechali lhůtu k vyjádření.

Přepadená banka na Hlavní třídě v Ostravě-Porubě
Přepadení banky objasněno. Loupil cizinec

POMĚR

K činu došlo 4. března letošního roku v Suchdolu nad Odrou v ubytovně, kde přítel žil. Dívka ho poznala přibližně před dvěma roky v době, kdy bydlela u příbuzné. Začali spolu udržovat poměr.

Jednou ji však údajně znásilnil. Případ začala vyšetřovat policie. V osudný den jí muž zavolal s tím, aby si vše vyříkali v restauraci v Suchdolu nad Odrou. Nakonec souhlasila. V hospodě popíjeli pivo a tvrdý alkohol. Po chvíli s ním odešla na ubytovnu, kde se odehrálo krvavé drama.

„Dvěma kuchyňskými noži mu způsobila třináct bodných a dvě řezné rány v oblasti krku, zad a hrudníku, kdy v důsledku mnohačetných poranění důležitých orgánů, zejména pak bodného poranění dolní duté žíly, poškozený na místě zemřel,“ konstatovala žaloba.

V pondělí 26. listopadu večer museli hasiči zasahovat v Sedlnici na Novojičínsku, kde plameny pohltily rodinný dům.
VIDEO: Oheň napáchal na novém domě milionové škody

ALKOHOL, PSYCHIKA

Dívka, která měla problémy s psychikou a také s alkoholem, u soudu odmítla vypovídat. V pláči jen uvedla, že o tom nedokáže mluvit. Při výslechu na policii se ke všemu přiznala a vyjádřila lítost. Uvedla, že se jí muž snažil přimět k sexu. Vzala nůž a bodla ho. Prý na ni začal křičet, že půjde do vězení.

Popadla další nůž a začala bezhlavě bodat. Své chování nedokázala vysvětlit. Muže, z něhož vyprchával život, si pak fotila a natáčela na video. Že něco takového udělala, si prý nevzpomíná.

Muž tvrdí, že si družka zranění způsobila sama v opilosti.
Italská domácnost v ostravské ubytovně