Ve středu 11. 03. večer byli přivoláni kriminalisté do Tupolevovy ulice v Praze 9. Bylo zde nalezeno mrtvé tělo mladé ženy. Pátrání policisty dovedlo k čtyřiatřicetiletému muži, který je v tuto chvíli ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy podezřelý.

Ostravská fakultní nemocnice zřídila dočasnou odběrovou ambulanci pro pacienty, kteří mají podezření, že se nakazili novým koronavirem (COVID-19). Lidé můžou navštívit odběrové místo na základě doporučení hygienika.
Odběrové místo v Ostravě: Drive-thru i první konflikt. Nejprve VOLEJTE 112!

Podezřelý 190 cm vysoký spíše obézní muž byl naposledy viděn na Ostravsku. S největší pravděpodobností užívá vozidlo Škoda Octavia III Combi, registrační značky 6AY 1863 modré barvy. Detektivové šetřením zjistili, že by mohl mít s sebou psa labradora hnědé barvy.

Zadržení je třeba přenechat policii

„V této souvislosti prosíme veřejnost o pomoc při pátrání po uvedeném vozidle a jeho pohybu. Jakékoliv informace směřující k dopadení tohoto muže, můžete sdělit na linku 158,“ řekla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Prázdná Stodolní ulice 13. března 2020 v Ostravě. Policejní kontroly. Vláda ČR vyhlásila dne 12. března 2020 stav nouze a rozhodla, že všechny restaurace a hospody budou kvůli koronavirovým opatřením uzavřeny ve 20:00.
STAV NOUZE v Ostravě: Město ztichlo, včetně STODOLNÍ - ulice, která nikdy nespí

„Žádáme občany, aby se muže nesnažili sami zadržet, jelikož může být nebezpečný a ozbrojen,“ varovala policejní mluvčí. V případě dopadení a odsouzení muži za spáchání trestného činu vraždy hrozí až osmnáctiletý pobyt za mřížemi.