Organizátoři však myslí i na děti a připravili pro ně spoustu soutěží a zábavy. Tou nejdůležitější soutěží bude Limonádový Joe aneb soutěže pro děti v pití Koňakolovy lihuprosté limonády, kterou vyrobí pro tento den hlavní partner akce pivovar Koníček.

V průběhu dne budou děti soutěžit v pití limonády ve skupinkách, ze které vzejde vždy vítěz, který obdrží zajímavou cenu. Zapojit se mohou také do soutěží s „pivní" tématikou, kde budou moci předvést své schopnosti a dovednosti. Připraveny jsou soutěže třeba ve sbírání bublinek, zalévání chmele a spousta dalšího.

Beskydské informační centrum přichystalo pro děti i takové aktivity, aby si v tento den odnesly kromě spousty zážitků nějakou památku. Děti si budou moci namalovat na trička maskota Beskydských rekordů čmeláčka, mohou si také vyrobit vlastní připínací placku či rozvrh hodin.

Celý den budou také na podiu probíhat různá vystoupení, ať už ty pohádková nebo hudební.

V dopoledních hodinách přijede pobavit především děti Yvetta Blanarovičová, v podvečer si mohou potom zatančit s Maxim Turbulence. Beskydské rekordy se konají v sobotu 17. srpna na náměstí Svobody v Místku, začátek je v 9 hodin.