Součástí je i posezení na terase s občerstvením, na hřišti si může v jeden okamžik zahrát golf až pětatřicet hráčů. Pro návštěvníky budou během celé sezony připraveny také turnaje pro všechny věkové kategorie. Areál bude do srpna otevřen vždy od 10 do 20 hodin, základní vstupné za jednu hodinu hry činí pro dospělého 130 korun, děti do sto centimetrů výšky mají vstup zdarma a děti do 15 let zaplatí 80 korun. Zvýhodněné vstupné mají studenti, senioři a nechybí ani levnější rodinné vstupné.

Takzvaný Adventure golf se k nám dostal ze Severní Ameriky, kde je oblíbeným rekreačním i profesionálním sportem a především rodinnou zábavou. Je to v podstatě klasický golf zmenšený do velikosti minigolfových jamek. Velikost drah je však to jediné, co má Adventure golf společného s minigolfem. Způsob hry je odlišný. Klasické překážky známé z minigolfu zde nejsou, na drahách jsou různé terénní nerovnosti, vyvýšeniny, boule, vodní pasti a písečné bunkry – tedy stejně jako u golfu.

Adventure golf se hraje na umělé golfové trávě a hráči během hry smí nebo dokonce musí chodit po drahách. Hraje se golfovými holemi určenými k putování nebo minigolfovými kladívky a golfovým míčkem.

Hlavní hvězdou letošního Bystřického Zlotu byla polská rocková legenda Perfect. Za mikrofonem stál Grzegorz Markowski.
Rocková legenda Perfect si podmanila publikum na Zlotu