„Po položení asfaltového koberce na kruháči u Billy ve Frýdku bude doprava v této části města opět plynulejší, protože práce na pokládce nového asfaltu se přesunou ven z města, přesněji do Starého Města a Bašky,“ upřesnila mluvčí frýdecko-místeckého magistrátu Jana Matějíková.

Opravu komunikace, jejíž součástí je také kruhový objezd na Slezské, zajišťuje vlastník komunikace - Moravskoslezský kraj.

Objízdné trasy budou vedeny po ulici Na Poříčí, Nádražní a Hlavní třída.

Zastávka Frýdek, Slezská se přesune na zastávku Frýdek, Na Veselé tak, aby se autobus mohl vrátit zpět na třídu T. G. Masaryka. Pokračovat bude směrem k dálnici a na zastávku Frýdek, Dobrovského.

Autobusy městských linek č. 2 a 3 končící a začínající na zastávce Frýdek, Dobrovského budou mít zastávku na parkovišti u obchodního centra a prodejny Sportisimo.

Ze zastávky Frýdek, Na Veselé se autobusy vrátí na ulici na Poříčí, dále kolem AN, Úřadu práce a přes železniční přejezd vyjedou na silnici u Dřevoprodeje ve Starém Městě.

Také autobus MHD linky č. 6 bude mít místo zastávky Frýdek, Dobrovského zastávku na parkovišti u obchodního centra u prodejny Sportisimo.

Nová dopravní značka u Bašky upozorňuje na nebezpečí.
Značka upozorňuje na havárie, další nehody ale přibývají