„Nadešla motorkářská sezona a s tím i touha poznávat krásy Beskyd ze sedla motocyklů. Policisté proto budou na neukázněnost řidičů silných strojů, kterým bohužel silnice nestačí, reagovat zvýšeným dohledem a bezpečnostními opatřeními,“ řekla frýdecko-místecká policejní mluvčí Karolína Bělunková.

Pozůstatky zřejmě vypuštěných fekálií pod Lysou Horou. Množství ubrousků ukazuje na spoustu kubíků, místo je uprostřed kopce na Mazáku.
ČIŽP šetří fekální případ pod Lysou horou v Ostravici. Má asi i určité podezření

V průběhu sezony budou policisté průběžně dohlížet na dodržování zákazu vjezdu do lesních porostů na Frýdecko-Místecku. A to nejen u jednostopých, ale i dvoustopých vozidel.

Policisté budou v lesích v Beskydech kontrolovat neukázněné majitele terénních motocyklů a čtyřkolek.Policisté budou v lesích v Beskydech kontrolovat neukázněné majitele terénních motocyklů a čtyřkolek.Zdroj: Policie ČR

„Ke kotrolám v těchto oblastech budou policisty využívány všechny dostupné prostředky a technické vybavení,“ popsala Bělunková a dodala: „Motoristé by měli dodržovat veškerá zákonná ustanovení, řídit se zákonem o pozemních komunikacích vztahujícího se nejen na tyto oblasti. Vjezd veškerých motorových vozidel je do lesního porostu bez vydaného platného povolení zakázán.“