Držitelé čipových karet ODISka využívají této služby od 15. července. Jedná se o spoje s odjezdem z Návsí ve směru Ostrava (a dále pak Praha) ve 4.24, 5.24 a 6.24 hodin a s příjezdem do Ostravy hlavního nádraží v 5.26, 6.26 a 7.26 hodin.

„Všechny tyto spoje zastavují ve stanicích a zastávkách Návsí, Bystřice, Třinec centrum, Český Těšín, Havířov, Ostrava-Stodolní a Ostrava hlavní nádraží,“ vypočetl mluvčí holdingu Student Agency a RegioJet Aleš Ondrůj.

Pro cestující s platnou dlouhodobou časovou jízdenkou ODIS jsou ve vlacích RegioJet vyhrazena místa k sezení 1 až 40 ve voze tarifní třídy Low-cost.

Po příjezdu do Ostravy či jiného místa v rámci systému ODIS mohou pak cestující na tu stejnou jízdenku pokračovat v cestě dále například MHD nebo jiným spojem, který je součástí ODIS.

„Z palubních služeb mohou cestující s předplatní jízdenkou ODIS využít připojení k internetu zdarma, které RegioJet ve vlacích standardně nabízí,“ doplnil na závěr mluvčí.

Tradiční Beskyd Rallye i letos zavítá do regionu. Jednadvacátý ročník akce určené pro veteránská vozidla začne ve čtvrtek 26. července od 18 hodin prologem ve Frýdlantu nad Ostravicí, kam se účastníci přesunou z Malenovic.
Do regionu zavítá Beskyd Rallye
Houby. Ilustrační foto.
Prší, ale lesy jsou prázdné. Hřiby mají přestávku